Praktijkfolder

Praktijkfolder HP de Jonge, Dielissen en ten Broek


HP de Jonge, Dielissen en ten Broek

St. Agnetenweg 75a
6545 AT NIJMEGEN
Telefoon: 024 3778778
Spoed: 024 3792999
Fax: 024 3776413

dejongehuisarts.praktijkinfo.nl


Telefonisch spreekuur

Voor eenvoudige vragen kunt u telefonisch met de assistente overleggen. Wilt u de dokter persoonlijk spreken dan kunt u dit aan de assistente laten weten voor 12.00 uur. U wordt dan na het ochtendspreekuur teruggebeld, tussen 12.00-14.00 uur. Dit heeft als voordeel dat u niet naar de praktijk hoeft te komen. 

Uitslagen kunt u elke werkdag telefonisch opvragen tot 16.00 uur.

Spoedgevallen

Bij spoedeisende zaken kunt u tussen 8.00 en 17.00 uur direct naar de praktijk toekomen. Als u van te voren laat weten dat u komt dan kunnen wij er rekening mee houden. Indien het medisch niet verantwoord is dat u naar de praktijk komt dan zal de huisarts zo snel mogelijk naar u toekomen.

Via het praktijktelefoonnummer krijgt u een keuze menu. U toetst een 1 voor spoed. U kunt ook rechtstreeks het spoednummer bellen: 024 3792999

Bij levensbedreigende situaties kunt u het beste direct 112 bellen. 

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent.

De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.

In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter.

Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Voor het aanvragen van huisbezoeken kunt u tussen 8.00 en 11.00 uur de praktijk bellen. De huisbezoeken vinden in de regel na 13.00 uur plaats.

Praktijkassistentie

Onze praktijkassistentes zijn Mariët Valk en Mylène van de Veen.

De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonische spreekuur. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar ook bellen voor uitslagen van onderzoeken en voor herhalingsrecepten.

U kunt dagelijks bij de assistente verder terecht voor: 

 • verbinden van wonden
 • oren uitspuiten
 • hechtingen verwijderen
 • zwangerschapstest
 • urine onderzoek
 • suiker- en Hb-controle
 • verstrekken van informatiefolders
 • Het meten van de bloeddruk
 • injecties
 • aanstippen van wratten
 • het maken van een uitstrijkje

Als u van te voren even belt dan kan de assistente een tijd met u afspreken.

Tevens loopt er 1 x per jaar een stagiaire met de assistente mee, gemiddeld voor een duur van 20 wkn.

 

 

 

Vakanties en waarneming

Vakanties in 2018

 Meivakantie: 27 april t/m 6 mei (gehele praktijk gesloten)

 dr De Jonge: 12 mei t/m 20 mei, 9 juni t/m 1 juli, 17 juli t/m 22 juli
 dr Dielissen:  5 mei t/m 13 mei
 dr Ten Broek: 21 juli t/m 12 aug

 

Waarneming bij afwezigheid

Bij afwezigheid van de huisarts tijdens vakantie en nascholing, hoort u via het telefoonnummer van de praktijk, bij welke huisarts u terecht kan voor zaken die niet kunnen wachten tot de eigen huisarts terug is.

De waarneming wordt gedaan door: Huisartsenpraktijk Lindeman en Dijkstra; deze praktijk is ook gevestigd in Medisch Centrum Onder de Linde.

Avond-, nacht- en weekenddienst

Na 17.00 uur tot de volgende morgen 8.00 uur, in het weekend en tijdens feestdagen kunt u een beroep doen op de Cooperatieve Huisartsendienst Nijmegen (CHN).

Weg door Jonkerbos 108, 6532 SZ Nijmegen (op spoedplein bij CWZ), telefoon 0900-8880.

 

                                                              

 

Openingstijden

De praktijk is elke werkdag geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur. U kunt dan terecht op het afsprakenspreekuur.

Als de praktijk gesloten is (na 17.00 uur, in het weekend en tijdens feestdagen), kunt u een beroep doen op de Centrale Huisartsenpost Nijmegen telefoonnummer 0900 8880

Herhaalrecepten

Van 8.00 uur tot 16.00 uur kunt u telefonisch herhaalrecepten aanvragen bij de assistente. De recepten worden elektronisch naar uw apotheek verzonden en kunnen de volgende werkdag na 16.00 uur bij uw apotheek opgehaald worden. Recepten aangevraagd na 12.00 uur liggen 2 werkdagen later klaar bij de apotheek. 

 

Nieuwe patienten

Voor nieuwe patiënten is de praktijk beperkt geopend. Als u in de wijk Lindenholt in de kampen woont, kunt u bij ons terecht. Vanwege onze praktijkgrootte zijn wij genoodzaakt om patiënten uit andere straten/wijken naar andere huisartsenpraktijken te verwijzen.

U kunt elke werkdag langskomen om u in te schrijven. Wij vragen u dan om een inschrijfformulier in te vullen. Wilt u ook een kopie van uw identiteitsbewijs meenemen?

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u de praktijk dagelijks bellen tussen 8.00 uur en 13.00 uur. We hebben iedere werkdag spreekuur.

Bij het maken van een afspraak kan de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten (triage). De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen of heeft u om een andere reden meer tijd nodig? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda. 

Spreekuren 

  M. de Jonge P. Dielissen V. ten Broek J. Setz F. Kersten
Maandag    
Dinsdag        
Woensdag     √    
Donderdag  √   √            
Vrijdag